Какво по хубаво от това да получите нова качествена дограма и заедно с това да я видите почти веднага завършена?

Твърде често се случва да DSC_0589се инвестират средства в нова дограма и дълго време след това да не можем да и се насладим заради неприятните отвори и изкъртени мазилки около нея. Дълго DSC_0695време, заради липса на свободни майстори, липса на достатъчно средства или време. Причините са много, но гледката си остава неприятна.

Нима няма да е страхотно да имате възможността да наемете една фирма, която да може да свърши цялата работа около подмяната на дограмата? Нима няма да е чудо ако всичко това се случи само за ден?


Колко би било хубаво да попаднете на професионалисти, които да демонтират деликатно старата Ви дограма. Без да изкъртят всичко около нея. Да паснат идеално размерите на новата Ви дограма в получения отвор. Да бъде прецизно изработена и перфектно нивелирана. И най-накрая, да бъде завършена стената до дограмата. Всеки би издържал eдин ден за да получи всичко това. И ако след всички процеси, пък и по време на тях, бъде чисто... Щастието ще е пълно!
Ние от Renoval сме горди че можем да Ви предложим нашият цялостен продукт! Проектиране, изработка, демонтаж на старата, монтаж и завършване(обръщане) на новата Ви дограма.