RENOVAL

ГИПСОКАРТОНЕНИ Г-ОБРАЗНИ ПРОФИЛ-ПЕРВАЗИ ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ „РЕНОВАЛ“

Предлагаме Ви , нов вид профили - первази, завършващи напълно вашия нов прозорец в деня след монтажа, придавайки му изящен вид и добра топлоизолация. Материал от който е произведен - фрезован и сгънат под ъгъл 90 градуса гипсокартон.
Като алтернатива :
ПВЦ Г-образен профил перваз за обръщане на прозорци и врати


RENOVAL
Монтажът на перваза става бързо, лесно, без прах и шпакловки , в деня след монтажа на новия прозорец. Доставя се като цял ъглов профил, който завършва цялата рамка, без необходимостта от допълнителен завършващ или декоративен профил. Има два варианта на монтаж ГК-Ф - с наличие на фабричния край на гипсокартона на който се поставя лента за фуги и шпакловка - така се изравнява профила (перваза) със стената, но се налага шпакловка и дообработка, която предполага някои не толкова чисти процеси. Затова ние препоръчваме втория вариант ГК-К (необходимо е добавяне на ПВЦ завършващ профил) при който монтажа става еркерно - като така се спестяват всички мръсни процеси, пък и профила (перваза) изглежда по обемен и подчертава по-добре прозореца и/или вратата.Остава само вие да решите в какъв цвят искате да го оцветите. Препоръчваме да е като цвета на дограмата, за да изпъкне още по-добре новия прозорец и/или врата, изобщо всякаъв вид алуминиева или ПВЦ дограма.
RENOVAL
Спестяваме Ви нуждата от други майстори, допълнителна мръсотия,проблеми свързани с това кой е поставил накриво и кой е разместил новия прозорец, като гарантираме перфектно качество и изпълнение. Възможен е монтаж от наши специалисти в цялата страна. Възможно е и само да Ви доставим профила - за по-сръчните и Вие да си го монтирате сами.
Гипсокартонени профили за обръщане на дограма
Запитване