RENOVAL

ВЪТРЕШНИ ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ(ВЕНЕЦИАНСКИ)

Алуминиеви хоризонтални (венециански) щори
Изработват се от алуминиева ламели с ширина 25 и 16 мм. Тези щори са най-разпространени заради практичността си и ниската цена. Поставят се по отелно на всяко крило или рамка и е добре да се фиксират със странично водене(корда промушена през двата края на всяка ламела), за да не се разместват от вятър и отваряне на крилото. Когато искате светлина и видимост, лесно се вдигат в горната хоризонтала на позицията като кордите остават в опънато item,14,3,xположение по двете вертикали на крилото.
Image
Image
Стандартно щорите се монтират с различни модели планки пред стъклата, върху стъклодържателите на дограмата, но може и между държачите или между самите стъкла в стъклопакета. Освен стандартните алуминиеви щори предлагаме и нов модел Лукс, чиято горна асиметрична релса приляга много добре към алуминиевите или ПВЦ стъклодържатели на прозорците.
Венециански дървени щори
134 цвята с ширина на ламелите 25 , 50 и 65мм , с богат избор на аксесоари - шнурове, стълбички , декоративни корнизи. Изработени са от леки екзотични видове дървесина , обработена със специални слънцезащитни лакове осигуряващи им дълъг живот. Масивната топла дървесина на тези щори създава най-голям уют и дизайн в интериора на жилището, но за разлика от алуминиевите венециански щори , тези са значително по-скъпи.
Запитване