RENOVAL

PVC Г-ОБРАЗНИ ПРОФИЛ-ПЕРВАЗИ „РЕНОВАЛ“

Г-образни профил-первази за обръщане на прозорци и врати от Реновал
RENOVAL
Монтажът на PVC перваза става бързо, лесно , в деня на монтажа на новия PVC прозорец.Монтира се като цял ъглов Г-образен профил, който завършва цялата рамка, в идентичен цвят като прозореца.

Фолиото на профил-перваза е "Renolit" , същото като това, което се използва при дограмата. Създава се усещане за масивност и мащабност на цялата композиция, заради еднаквия цвят на прозореца и перваза. Профил-первазът се монтира, както отвън (все още е експериментално) така и отвътре, което допълнително дава красив дизайн на дома ви .
RENOVAL
За сръчните: можете да си ги монтирате сами. Доставяме ги на различни размери 1, 2 и 3 метра. Възможни са и други дължини по заявка - условие : да са кратни на целия профил 6 метра. ! Най-изгодно ! Сега с отстъпки от 22% до 27% на всички цветове и размери ! Освен сглобка с ъглов капак е възможно е да си ги отрежете на 45 градуса - така се получава чиста и елегантна сглобка в ъглите. Вече можете да поръчате директно в нашия онлайн МАГАЗИН! Отстъпка на цените при поръчка онлайн. При поръчка на 6 метра условието е да посочите в Забележка към поръчката на какви размери да бъде нарязан за доставка ! Бърза доставка с куриер - само за ден до офис на куриер с включена застраховка на пратката и преглед за евентуални транспортни дефекти. Към момента работим с Еконт. ЦЕНИ на ПВЦ профил-первази Реновал Профили – Первази за обръщане на прозорци и врати от Реновал
ПВЦ ъглов профил-перваз за обръщане на прозорци и врати
ПВЦ ъглов профил-перваз за обръщане на прозорци и врати.
ПВЦ ъглов профил-перваз за обръщане на прозорци и врати.
RENOVAL
Различни размери и цветове
За тези които няма да се справят, предлагаме монтаж от наши специалисти.
Като алтернатива предлагаме и Гипсокаронени профили - первази
При интерес, моля, не се колебайте да се свържете с нас на:
моб.тел. 0898 228 229 отговаряме на Viber и WhatsApp
или на е-мейл адрес : info@renoval.bg
или в контактната форма на страница Контакти
или като кликнете по-долу на връзката към нашата страница във Фейсбук
Запитване