RENOVAL

СТЪКЛА

Стъклата в дограмата са по-важни , отколкото предполагате. Те допускат светлината и въздуха във вашия дом, но същевременно, ако ги използвате целесъобразно, ви предпазват от вредните UVлъчи на слънцето лятото, задържат топлината зимата, осигуряват тишината и спокойствието в дома ви, и ви защитават от престъпници.

Избора на стъкла за вашите прозорци е важно решение, на което отдайте голямо значение и внимание, както и допълнителни средства разбира се. Новите технологии напреднаха много и в тази област, за да успеят да задоволят все по нарастващите изисквания на съвременния купувач и да покрият изискванията за пасивни къщи.

Вече има и стъкло, което има толкова гладка повърхност с нанесения му отгоре прозрачен минерален материал, че почти няма нужда да се мие. Може да се поставя в стъклопакети, триплекси/ многопластови/ стъкла, да се закали, да се огъва
RENOVAL

ВИДОВЕ СТЪКЛОПАКЕТИ

Стъклата в дограмата са по-важни , отколкото предполагате. Те допускат светлината и въздуха във вашия дом, но същевременно, ако ги използвате целесъобразно, ви предпазват от вредните UV лъчи на слънцето.
11111
RENOVAL

ВИДОВЕ СТЪКЛА

Енергийни стъкла, Нискоемисийно стъкло, Високоенергийно стъкло, Слънцезащитни стъкла, Шумоизолационни стъкла, Пожароустойчиви стъкла, Орнаментни стъкла, Витражи, Стъклопакет
RENOVAL

СТЪКЛЕНИ ХАРМОНИКИ

Остъкляване на балкони
RENOVAL

СТЪКЛЕНИ ПАРАПЕТИ

RENOVAL

ЕНЕРГИЙНИ КОЕФИЦИЕНТИ НА СТЪКЛОПАКЕТИТЕ

2014-май-2015-786
RENOVAL

ДУШ КАБИНИ ОТ СТЪКЛО

RENOVAL

СТЪКЛЕНИ ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ

RENOVAL

СТЪКЛОПАКЕТИ