RENOVAL

ПРОЗОРЦИ

КОЕ ДА ИЗБЕРЕМ – ДЪРВО, АЛУМИНИЙ ИЛИ ПЛАСТМАСА?
Прозорците са много важна част от нашия дом. Те имат основно значение за облика и уюта на жилището ни, както и за неговата топлоизолация.Те осигуряват над 50 % от топлинните загуби в помещението, затова избора на нови прозорци и стъклопакети е с много сериозно значение за обновяването на дома ни и е дълготрайната инвестиция, която трябва да се възвърне с времето в наша полза.
Прозорците, които ви предлагаме са съобразени точно с тези изисквания:
Ние препоръчваме прозорци от PVC профили KÖMMERLING, алуминиеви профили от FINE ASTRA
Нашите алуминиеви прозорци са по- сигурни и качествени, защото сглобките са машинно кербовани в четирите ъгъла на рамката в съчетание на специализирано лепило, и не позволяват усукване и провисване на крилата. Тези сглобки осигуряват и плътно затваряне на ъгъла, без просвет и луфтове в рязовете . Използваме повече усилени уплътнения , които поставени от вътре в профила, изолират целия външен и вътрешен периметър на прозореца .
ОБРЪЩАНЕ
RENOVAL

PVC ПРОЗОРЦИ KÖMMERLING

Марката KÖMMERLING е първият значим производител, който освен рециклиран материал при производството на профили влага в новата суровина само безоловно ПВЦ със „зелени“ стабилизатори на калциево-цинкова основа.

Алуминиеви прозорци FINE ASTRA WT 85
Най-новите ни алуминиеви прозорци са с ширина на профила 88мм

Запитване